31 Mayıs 2016 Salı

Türk Havayolları Seyahat Deneyimi; İkram Servisleri

Okyanus Aşırı Seferlerde İkram Servisi
Okyanus aşırı seferlerimizde Business Class ikram servisi ile tam bir restoran servisini yaşatmaktadır.
Yolcularımızın uçağımıza girişlerinden inişlerine kadar her anlarında zihinlerinde güzel tatlar ve anılar bırakmak amacı ile özel bir tecrübe yaratılmaya çalışılmaktadır.
“Uçan Aşçılar”ımız yolcularımıza kendilerini özel hissettirme hedefi ile; lüks bir restoran kalitesinin ötesinde geleneksel Türk misafirperverliği ile yolcularımızın bulutların üzerinde lezzeti keşfetmelerini sağlamaktadır.



Uçuş öncesi ferahlamanız için “Taze Hoşgeldin İçeceklerimiz” servis edilmektedir.
Business Class servisi porselen takımlar ile yapılmakta olup, servis şekli ve kapsamı uçuşun özelliğine göre değişmektedir.
Uçuşun uzun olması nedeni ile 2 ana yemek servisinin yanısıra bazı uçuşlarımızda ayrıca “snack” (atıştırmalık) servis edilmektedir.
Zengin ordövr seçeneklerimizle geleneksel Türk beslenme alışkanlıklarında önemli bir yeri olan çorba servisimiz, uçuş boyunca yolcularımızın damaklarında leziz tatlar bırakacak ikram servisinin sadece başlangıcıdır.
Cappucino’dan, sıcak çikolataya varan sıcak içeceklerimiz Uçuş boyunca yolcularımıza lezzetli anlar yaşatacaktır.
Lokum eşliğinde Türk kahvesi keyfi de yapabilirsiniz.
İkram hizmetimiz zamanın trendleri ve asgari müşterek zevkler doğrultusunda sürekli geliştirilen konseptler kapsamında yenilenmektedir.


Uluslararası Seferlerde İkram Servisi
Uçuş öncesi ferahlamanız için “Hoşgeldin İçeceklerimiz” servis edilmektedir.
Dış hat seferlerimizde; Business Class servis şekli ve kapsamı uçuş süresi ve saatine göre farklılık arz etmektedir. Uçuş özelliğine göre sıcak veya soğuk kahvaltı, sıcak veya soğuk yemeğin yanısıra bazı uçuşlarımızda ayrıca “snack” (atıştırmalık) servisi sunulmaktadır.
Özel olarak tamamen taze ve kaliteli ürünlerden hazırlanan ve sürekli değişen mönülerimiz; Türk ve dünya mutfaklarından oluşturulan seçenekler ile porselen takımlarda yolcularımıza servis edilmektedir.



İç Hat Seferlerde İkram Servisi
Uçuş öncesi ferahlamanız için “Hoşgeldin İçeceklerimiz” servis edilmektedir.
En taze ve kaliteli ürünlerle hazırlanan mönülerimiz, sefer kalkış saatine göre değişen çeşitlerde, sıcak kahvaltı, soğuk veya sıcak yemek olarak, porselen takımlar ile servis edilmektedir. Türk ve dünya mutfaklarından oluşturulan yemek seçeneklerimiz arasında, uçak mutfaklarında bugüne kadar kazanılmamış en zengin mutfak olan Türk mutfağını sunmaya özen göstererek, şiş kebap, karnıyarık, mantı, imambayıldı gibi Türk yemeklerine de yer verilmektedir.
  • Yoğun talep nedeniyle tercih ettiğiniz seçeneğin tükenmiş olabileceğini belirtmek isteriz.
  • Codeshare uçuşlarında, Türk Hava Yolları ikram standartları değil, ilgili havayolunun standartları geçerlidir.
  • Geçerli Codeshare standartları için lütfen ilgili havayolu ile irtibata geçiniz.
  • Fındık , fıstık alerjisi olan yolcularımızın, ‘’ Özel Yemek ‘’ siparişleri sırasında doktor raporu ile birlikte iletmeleri önemle talep edilmektedir.
  • Türk Hava Yolları, servis ve ürün değiştirme hakkını her zaman saklı tutar.
  • Kutlama pastası uygulaması (CLML) sadece Türk Hava Yolları seferleri ile seyahat eden Miles&Smiles üyelerimiz için geçerlidir.
  • Yemeklerimiz İslami hassasiyetler gözetilerek hazırlanmaktadır.


Türk Havayolları Seyahat Deneyimi; İkram Servisleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder