25 Mayıs 2016 Çarşamba

İstanbul - Taşkent Uçak Bileti

Türk Havayollarının Taşkent Uluslararası Havaalanına; İstanbul Atatürk Havaalanından günde 1 seferi bulunmaktadır.
Uzbekistan Havayollarının Taşkent Uluslararası Havaalanınaİstanbul Atatürk Havaalanından günde 1 seferi bulunmaktadır.

İstanbul Uçak Bileti
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Pendik / Kurtköy’de, Kadıköy’e 40, Pendik’e 12, Taksim’e ise 50 km. mesafede bulunmaktadır. Havalimanına TEM otoyolu bağlantısı ile ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır. Kişisel otomobiller haricinde, belediye otobüsleri, taksi, Havaş ve Havataş servisleri, deniz otobüsü ve tren ile ulaşım olanakları mevcuttur.
 
Atatürk Havalimanı, İstanbul şehir merkezine (Taksim) 22 km, Mecidiyeköy'e 19 km ve Kadıköy'e 34 km uzaklıktadır. Havalimanına ulaşım; otobüs (HAVATAŞ ve İETT), taksi ve Yenikapı-Havalimanı hafif metro hattı ile sağlanmaktadır.
 
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Ulaşım:
 
Pendik / Kurtköy’de, Kadıköy’e 40, Pendik’e 12, Taksim’e ise 50 km. mesafede bulunmaktadır. Havalimanına TEM otoyolu bağlantısı ile ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır. Kişisel otomobiller haricinde, belediye otobüsleri, taksi, Havaş ve Havataş servisleri, deniz otobüsü ve tren ile ulaşım olanakları mevcuttur. Bunun yanı sıra konforlu ve uygun fiyata transfer hizmeti sağlayabileceğiniz Airport Transferim da Şahinoğlu Group Bünyesinde yer almaktadır.
 
 
Atatürk Havalimanı Ulaşım:
 
İstanbul şehir merkezine (Taksim) 22 km, Mecidiyeköy'e 19 km ve Kadıköy'e 34 km uzaklıktadır. Havalimanına ulaşım; otobüs (HAVATAŞ ve İETT), taksi ve Yenikapı-Havalimanı hafif metro hattı ile sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra konforlu ve uygun fiyata transfer hizmeti sağlayabileceğiniz Airport Transferim da Şahinoğlu Group Bünyesinde yer almaktadır.

Taşkent Uçak Bileti

Taşkent Özbekistan Cumhuriyeti'nin başkentidir. Özbekistan'ın doğusunda yer alır. Şehrin nüfusu yaklaşık 2.700.000'dir. Orta Asya'nın nüfus bakımından en büyük kenti olan Taşkent, eski Sovyet Cumhuriyetleri içinde de Moskova, St. Petersburg ve Kiev'den sonra dördüncü büyük kenttir. Sıcak ve ılıman bir iklim hakimdir; Taşkent Kış aylarında yaz aylarından çok daha fazla yağış düşmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder